Image Alt

Our Menu

Appetizers

Antipasti

Bruschetta al pomodoro e grana
7€

Bruschetta with tomato and grana cheese

Sformatino di zucchine
8€

Zucchini flan with pecorino fondue

Caprese con mozzarella di bufala
10€

Caprese with bufala cheese

Antipasto toscano
10€

Tuscan appetizer

Burrata pugliese con pere e miele
14€

Apulian burrata cheese with pears and honey

Prosciutto e melone
12€

Ham and melon

Salmone marinato alla barbabietola
16€

Beetroot marinated salmon with berry sauce and burrata cheese

Battuta di manzo
18€

Beef tartare with dried tomatoes and burrata cream

Gran tagliere di Cicalini x2
24€

Large appetizer of Cicalini x2

First course

Primi

Spaghetti al ragù toscano
9€

Spaghetti with Tuscan meat sauce

Pici senesi al cacio e pepe
12€

Pici with cacio cheese and pepper

Tortelloni di pere e pecorino
14€

Tortelloni filled with pears and pecorino sauce

Pappardelle al ragù di cinghiale
16€

Pappardelle with wild boar ragù

Pici senesi alla Cicalini
14€

Pici with crunchy bacon, cherry tomatoes and burrata cheese

Lasagna al ragù toscano
13€

Lasagna with Tuscan ragù

Gnocchi alla sorrentina
13€

Sorrento style gnocchi

Linguine ai frutti di mare sgusciate
20€

Linguine with shelled seafood

Main course

Secondi

Melanzana alla parmigiana
13€

Eggplant parmesan

Petto di pollo
16€

Chicken breast with lemon or parmesan sauce

Ossobuco di vitello alla Fiorentina
28€

Florentine-style veal ossobuco

Filetto al pepe verde / alla griglia
30€

Fillet with green pepper / Grilled fillet

Filetto al Chianti / funghi porcini
32€

Fillet marinated in Chianti wine and berry sauce / with porcini mushrooms

Tagliata di manzo
24€

Sliced beef with rocket and parmesan or rosemary

Baccalà su crema di ceci
28€

Codfish on chickpea cream and caramelised onion

Costata di scottona
50€/kg

Florentine rib steak (min 700 gr)

Bistecca alla Fiorentina
60€/kg

Florentine fillet steak (min 1.2 kg)

Truffle's menu

Menù al tartufo

Burrata al tartufo
16€

Burrata with truffle

Carpaccio di manzo con tartufo
22€

Beef carpaccio with fresh truffle

Spaghetti alla cacionara
20€

Spaghetti alla cacionara with truffle

Ravioli ripieni di burrata al tartufo
20€

Ravioli filled with burrata cheese and topped with truffle

Risotto ai funghi porcini e tartufo
16€

Risotto with mushrooms and truffle

Tagliata di manzo con crema tartufata
28€

Sliced beef with truffle cream

Filetto al tartufo
34€

Filet with truffle

Desserts

DOLCI FATTI IN CASA

Sorbetto al limone
6€

Lemon sorbet

Tiramisù
7€
Cheesecake
7€

Cheesecake topped with chocolate or berry sauce

Pera abate cotta al Chianti
8€

Abate pear cooked in Chianti wine

Tortino di cioccolato
9€

Molten chocolate lava cake

Crema bruciata
8€
Cantucci con vin santo
8€

Almond biscuits with sweet wine

Cicalini
8€

Chocolate half sphere filled with coconut cream